hamburger

Overige informatie

 

Algemeen

U zult begrijpen dat deze informatiefolder slechts enkele suggesties bevat. In overleg met u kunnen wij ook een andere variatie samenstellen, uiteraard met seizoensspecialiteiten.  Ook verzorgen we graag complete recepties inclusief bediening, drank, materialen, entertainment en decoratie. Hiervoor verwijzen wij u graag om een afspraak te maken, om de wensen samen te kunnen bespreken.

 

Ook is het mogelijk om een receptie, of feest te houden in ons zalencentrum Spektakel, mocht u hierover verder geïnformeerd willen worden verwijzen wij u graag verder naar de website

 

www.spektakelzwijndrecht.nl

 

Voor meer informatie, vragen of bestellingen kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen:

 

Grand Bras                         078-6125414

Dhr. P Scholtes                                06-55705650

Dhr. R de Zeeuw              06-13504300

 

 

Betalingscondities

Bij partijen boven de € 1250,- dient vooraf 50% aanbetaald te worden. Tenzij anders is overeengekomen. Het restant dient betaald te worden binnen 14 dagen na datum van de eindfactuur.

Bij bestellingen of partijen onder de € 1250,- wordt altijd in overleg met u, contant betaald of desgewenst een factuur gestuurd. Ook hiervoor geldt de regeling gaarne betalen binnen 14 dagen na datum van de factuur

 

Op alle overeenkomsten van Grand Bras Catering zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Federatie Horeca gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissement rechtbank te ’s-Gravenhage.